Αναρτήθηκε από: akamas | 6 Νοεμβρίου, 2020

Γρηγόρης Παπαϊωάννου (Έσπερος) Ψίθυροι και υάκινθοι Εκδόσεις Βακχικόν

Είναι αλήθεια ότι η ποίηση δεν είναι από τα αγαπημένα μου πεδία, τις περισσότερες φορές την βρίσκω αρκετά δυσνόητη. Ελάχιστες είναι οι φορές που έχω την ευκαιρία να εμβαθύνω σε ένα ποίημα και μια από αυτές είναι και τα ποιήματα του φίλου ποιητή Γρηγόρη Παπαϊωάννου. Ίσως να παίζει ρόλο ότι στα ποιήματά του ο ποιητής κατορθώνει να στοχεύσει στο νόημα που θέλει να δώσει, να είναι σαφής και ουσιαστικός σε ότι θέλει να πει και να περάσει στον αναγνώστη το νόημά του. Στη συλλογή αυτή μας προσφέρει νια σειρά ποιημάτων με έντονα κοινωνικό περιεχόμενο, μας μιλάει για την κακοδαιμονία που μας μαστίζει, στέκεται κριτικά στις όποιες επιλογές και μας προσφέρει εικόνες από την αγάπη και τον έρωτα ως εναλλακτική λύση. Πρόκειται για μια πλήρη συλλογή που σου δημιουργεί σκέψεις και συναισθήματα και σε οδηγεί μπροστά.


Σχόλια

  1. Καλημέρα αγαπητέ φίλε Γιάννη. Με συγκίνησες. Δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω για την ιδιαίτερη τιμή που μου έκανες.Σε ευχαριστώ από καρδιάς ,να σαι πάντα καλά και το ίδιο πληθωρικός!


Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Kατηγορίες